Фундаментальна праця в теорії держави і права - Малига, В.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Рецензія на кн.: Мала енциклопедія теорії держави і права / За заг. ред. Ю.Л. Бошицького. - К.: Вид-во Європейського університету, 2010. - 368 с.