Проблеми оцінки ефективності використання інноваційного потенціалу підприємства - Лященко, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті досліджено проблеми ефективності використання інноваційного потенціалу підприємства, розглянуто поняття ефективності, обґрунтовано необхідність її оцінки, проаналізовано вибір факторів, за якими необхідно проводити оцінку та запропоновано модель, за якою можливо здійснювати аналіз ефективності використання інноваційного потенціалу. Ключові слова: інноваційний процес, інноваційний потенціал, оцінка інноваційного потенціалу, ефективність використання інноваційного потенціалу, динамічна модель з розподіленими лагами.