Активність мікробного угруповання ризосфери кукурудзи за різних типів сівозмін - Елланська, Н.Е.; Карпенко, О.Ю.; Юношева, О.П.; Хохлова, І.Г. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2008)
Показано вплив різних типів сівозмін на формування чисельності мікроорганізмів основних таксономічних груп ризосфери кукурудзи. Вивчено біологічну активність ґрунту з-під кукурудзи залежно від попередників.