Трансферне забезпечення інноваційного розвитку машинобудівних підприємств: параметри і характеристики - Князь, С.В.; Георгіаді, Н.Г.; Пушак, Я.Я. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглядається сутність поняття «система трансферного забезпечення розвитку інноваційної діяльності машинобудівного підприємства». На засадах застосування загальнонаукових принципів пізнання дійсності в ній уточнено цілі, функції, стани, властивості й характеристики системи трансферного забезпечення розвитку інноваційної діяльності машинобудівного підприємства. Ключові слова: інновації, трансферт, розвиток, машинобудування, підприємство.