Формування організаційно-економічного механізму управління розвитком організаційної культури на промисловому підприємстві - Поторочин, С.О. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Визначено витрати, пов’язані з виникненням нещасного випадку на виробництві, які впливають на діяльність підприємства. Запропоновано методичний підхід щодо формування організаційно-економічного механізму управління розвитком організаційної культури на промислових підприємствах. Ключові слова: організаційна культура, безпечна трудова діяльність, охорона праці, механізм, методичний підхід, витрати, собівартість, стимулювання.