Анализ аспектов функционирования предпринимательских структур старопромышленных регионов Украины - Бачурин, А.А. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті проводиться аналіз аспектів функціонування підприємницьких структур старопромислових регіонів України, виявляється взаємозв’язок між різними економічними елементами, визначаються тенденції і закономірності розвитку ділового сектору. Ключові слова: промисловість, конкурентоспроможність, малий, середній, крупний бізнес, підприємництво, криза.