Структура распределения дохода в малом бизнесе - Петров, П.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Розглянуто розподіл доходу підприємцями та малими підприємствами за п’ятьма цільовими групами із видокремленням домінант за фактичним та рекомендованим розподілом. Цей розподіл розглядається як процес суб’єктивного прийняття рішення у сучасних економічних умовах. Ключові словая: структура, дохід, малий бізнес, розподіл.