Упровадження економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості як передумова їх ефективного розвитку - Валінкевич, Н.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Досліджено та обґрунтовано необхідність впровадження економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості як передумова їх ефективного розвитку та функціонування в умовах глобалізаційних викликів. Ключові слова: модернізація, економічна модернізація, ефективний розвиток підприємств, стратегія впровадження, глобалізаційні виклики.