Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості - Харчишина, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті узагальнено передумови і досвід створення корпоративних навчальних центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах підприємств харчової промисловості. Ключові слова: корпорація, культура, організація, освіта, персонал.