Причины, условия и последствия вступления КНР в ВТО (анализ китайско-американских договоренностей) - Котляров, Н.Н. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Одним із найважливіших аспектів торгівельноекономічних взаємин між Китаєм і США, що впливають не лише на характер і розміри двосторонніх економічних обмінів, але й на перспективи розвитку внутрішньоекономічної і політичної ситуації в обох країнах, перспективи зміцнення глобальної торгової системи, є проблеми, пов’язані з ухваленням КНР в Усесвітню Торгову Організацію. Ключові слова: торгівля, домовленості, економіка, політика.