Система показників економічної стійкості промислового підприємства - Кроленко, М.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті наведена класифікація видів і факторів економічної стійкості, визначена система показників економічної стійкості у залежності від факторів впливу, розглянуто структуру узагальнюючого показника економічної стійкості підприємства. Ключові слова: економічна стійкість, промислове підприємство, система показників економічної стійкості, фактори впливу.