Що ми знаємо про історика Костя Штеппу? - Зозуля, С. (Ніжинська старовина, 2010)
Рец. на: Верба І.В., Самофалов М.О. Історик Кость Штеппа: людина, вчений, педагог / Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК. – К., 2010. – 195 с.