Багатофакторний аналіз віддалених результатів лікування хворих на рак щитовидної залози - Остапенко, О.М.; Трембач, О.М.; Тимошенко, А.В.; Процик, В.С. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2003)
Резюме. Представлені результати багатофакторного аналізу віддалених результатів хірургічного лікування 213 хворих на рак щитовидної залози. Встановлено, що несприятливими прогностичними факторами є вік понад 45 років, розмір пухлини більше 4 см, екстратиреоїдне поширення.