Мікробні препарати у технологіях вирощування льону-довгунця - Локоть, О.Ю.; Корнута, Ю.П. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2008)
Передпосівна інокуляція льону-довгунця мікробним препаратом комплексної дії мікрогуміном забезпечує суттєве збільшення урожайності культури. Такий агрозахід сприяє прискоренню динаміки накопичення наземної біомаси, покращенню параметрів біометрії посівів та морфологічних ознак рослин.