Стратегічне управління фінансовими ресурсами підприємства - Паршина, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Запропоновано новий підхід до вирішення проблеми стратегічного управління фінансовими ресурсами та підвищення ефективності функціонування виробничо-економічної системи підприємства. Наведено основні етапи та узагальнено результати досліджень впливу ресурсів на ефективність функціонування виробничо-економічної системи підприємства. Ключові слова: фінансові ресурси, стратегічне управління, підприємство, виробничо-економічна система.