Зв’язок рівня фактора росту ендотеліальних клітин з поширеністю пухлинного процесу у хворих на рак тіла або шийки матки - Чехун, В.Ф.; Неспрядько, С.В.; Вінницька, А.Б.; Алістратов, О.В.; Лісняк, І.О. (Онкологія, 2002)
Резюме. Досліджено варіабельність рівня фактора росту ендотеліальних клітин (VEGF) у хворих на рак тіла або шийки матки. Рівень ангіогенного фактора в сироватці крові визначали за допомогою імуноферментного методу. Встановлено, що рівень VEGF значною мірою залежить від поширеності пухлинного процесу.