“А ти, Марку, грай...”: роздуми над листами видатних українців - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Рецензія на видання “Є. Чикаленко і П. Стебницький. Листування. 1901 – 1922 роки // Упорядкування: Н. Миронець, І. Старовойтенко, О. Степченко. Вступна стаття: Н. Миронець, І. Старовойтенко. – К.: Темпора, 2008. – 628 с.; іл.”