Ефективність застосування мікробних препаратів, макро- і мікроелементів та гербіцидів при вирощуванні сої - Дерев’янський, В.П.; Власюк, О.С. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2008)
Вивчали вплив комплексу факторів (обробка насіння та посівів мікробними препаратами, позакореневого внесення макро- і мікроелементів на фоні ґрунтового та післясходового застосування гербіцидів) на ріст і розвиток рослин сої. Виявлено композиції, які дозволяють підвищити кількість бульбочкових бактерій на кореневій системі рослини, зменшити поширення хвороб, підвищити продуктивність, покращити якість продукції.