Информационная система учета в управлении финансовым потенциалом промышленных предприятий - Сердюк-Копчекчи, Ю.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Запропоновано інформаційну систему обліку, яка дозволяє підвищити ефективність прийняття рішень на оперативному, тактичному та стратегічному рівнях з метою раціонального використання фінансових ресурсів в умовах консолідованого управління фінансовим потенціалом промислових підприємств.----------