Політичний вимір бідності сучасного українського суспільства - Сухачов, С.; Рудницький, С. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Здійснено аналіз політичного виміру бідності, окреслено шляхи її локалізації, які сприяють становленню громадянських структур сучасного українського