О выборе тактики лечения меланомы кожи головы и шеи - Ефетов, В.М.; Телькиева, Г.Н.; Ефетов, С.К. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Проаналізувавши свій матеріал, що складається з 137 спостережень, автори