Взаимосвязь устойчивости нервных центров и типов вегетативной нервной системы - Садовская, Ю.Я.; Лукавенко, А.В.; Хрипунова, Л.Д.; Зыгарь, О.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Взаємозв’язок стійкості нервових центрів і типів вегетативної нервової системи. У статті описані результати дослідження ступеня стійкості нервових центрів при певному типі вегетативної нервової системи у студентів. Була розроблена двухступенчатая зміцнююча програма для тренування нервових центрів і наближення вегетативного дисбалансу до норми.