Пылеподавляющий эффект эфирных масел в воздухе помещений - Козуля, С.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
В результаті проведених досліджень встановлена здатність ефірної олії лаванди і композиції ефірних олій «Поліол» знижувати кількість пилу у повітрі виробничих та учбових приміщень. Композиція «Поліол», порівняно з ефірною олією лаванди, викликала більш значне зниження кількості пилу у повітрі.