Научно-техническое развитие промышленных предприятий - Гринько, Т.В.; Мальчик, М.В.; Самуйлов, В.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто стан проведення науково-технічних розробок на промислових підприємствах України й виявлено фактори, що гальмують їх упровадження. Запропоновано основні напрями підвищення ефективності розробки й упровадження нововведень на основі створення мережі технопарків і державної підтримки інноваційної діяльності на підприємствах. ----------