Эффективность поддержки малого бизнеса и критерии ее оценки - Чубарева, Л.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досліджено стан малого бізнесу в Україні, подано прогноз тенденцій його розвитку, розроблено систему показників та узагальнено результати оцінки ефективності підтримки малого бізнесу у країні.----------