Механико-функциональная оптимизация удлинения голени приводными внутрикостными дистракционными аппаратами - Драган, В.В.; Герман, А.А.; Шпунтов, А.Е.; Плоткин, А.В.; Андриаши, Ю.И.; Данилюк, А.В.; Лисунов, C.В.; Кузнецов, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
В статті наводяться результати пошуку оптимального варіанту імплантації внутрішньо-кісткового дистракційного апарату для гомілки, а також розташування привідного пристрою, якій забезпечує дистракційні зусилля.