Особенности заболеваемости ОРВИ на участке обслуживания Джанкойской линейной санэпидстанции - Кузнецов, В.Г.; Козуля, В.К.; Козуля, С.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Із-за контактів з потоком пасажирів працівники залізничного транспорту відносяться до групи ризику по інфекційним захворюванням з аерогенним механізмом передачі. Внесення до бюджету організацій статті витрат «на засоби профілактики інфекційних захворювань» сприяло б зниженню фінансових втрат за рахунок зменшення числа днів непрацездатності.