Особенности электролитного обмена у детей, страдающих различными клиническими формами бронхитов - Нечипуренко, О.Н.; Тондий, Л.Д.; Малыхин, А.В.; Пулавский, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Проаналізовані результати стану електролітного обміну у дітей, страждаючих гострим бронхітом, гострим обструктивним бронхітом, рецидивуючим бронхітом. Дані отримані при використанні нового методу неінвазивного визначення регуляторних параметрів життєдіяльності людини і формули крові.