Митохондриальная ДНК и наследственная патология человека - Прохорова, Н.С.; Демиденко, Л.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У статті проведений аналіз сучасної літератури про зв’язок мітохондріальної ДНК і мітохондріальних захворювань людини, які найчастіше зустрічаються в практиці лікарів-педіатрів і ведуть до ускладнень та до інвалідізації хворих.