Третьи моляры - возможные источники осложнений - Салах С.М. Темейза; Романовская, А.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У роботі представлені дослідження можливості третіх молярів викликати їх ретенцію, різні ускладнення, скупченість зубів на верхній та нижній щелепах, рецидив після проведенного ортодонтичного лікування. Обгрунтована необхідність видалення третіх молярів на підставі вивчення ортопантомограм. Визначені вікові терміни.