Структурирование процедурных знаний по аналогии с ментальными структурами для их дальнейшего отображения на носителях информации - Краснов, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Представлено аналіз літературних даних щодо способів представлення знань про дії в пам’яті людини. Визначено складові ментальних структур. Зроблено висновок про важливість структуризації знань за аналогією з ментальними структурами.