Візуальне моделювання управління фінансовими ресурсами підприємства - Телишевська, Л.І.; Успаленко, В.І.; Майборода, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досліджено управління фінансовими ресурсами на підприємстві з позиції системного підходу. Уточнено складові системи управління формуванням і використаням фінансових ресурсів. Виконано візуальне моделювання процесу організації управління фінансовими ресурсами для контролю за ним і подальшого його удосконалення в умовах реалізації стратегії розвитку. -----------