Вплив сект та новітніх релігійних організацій на свідомість українського народу - Волинець, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Аналізується негативний характер впливу сект та новітніх релігійних об’єднань на свідомість та громадянську позицію українського народу в сучасний період національного державотворення.