Техніко-технологічне оновлення як фактор інтенсифікації виробництва - Важинський, Ф.А.; Ноджак, Л.С.; Шульган, Ю.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто інтенсифікацію виробництва, яка можлива тільки при проведенні його оновлення. Техніко-технологічне оновлення підприємства є об’єктивно необхідним процесом для підвищення конкурентоспроможності продукції в перехідній економіці. ----------