Моделирование развития угольной промышленности Украины в условиях ограниченных инвестиций - Павленко, И.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано систему формування внутрішнього бюджету шахт за рахунок державного інвестування з використанням механізмів комплексної оцінки інвестиційної привабливості та пріоритетності й аналізу фінансової стійкості підприємства шляхом розрахунку коефіцієнтів автономії, фінансування, забезпеченості власними обіговими коштами і маневреності власного капіталу. ----------