Інноваційний напрям формування рекреаційної індустрії в Україні - Кобанець, Л.О.; Овчаренко, Т.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто інноваційний напрям рекреаційної діяльності – створення цілорічного критого аквапарку, привабливість та економічну доцільність реалізації подібних проектів в Україні. ----------