Оцінка рівня асоціації міжвірусами при мультивірусному інфікуванні насаджень вишні та черешні - Тряпіцина, Н.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2008)
Запропоновано статистичну модель для оцінки рівня асоціації між вірусами рослин при мультивірусному інфікуванні. Розраховано та проаналізовано індекси асоціації трьох вірусів, що переносяться з пилком, на прикладі культур вишні та черешні.