Процеси симуляції та роль симулякрів у сучасному житті - Бойко, О.П. (Філософські обрії, 2009)
Стаття присвячена проблемі вивчення сутності процесу симуляції та ролі симулякрів в сучасному технізованому та інформаційному суспільстві. Звернуто увагу на розуміння симулякрів у класичній репрезентативній філософії та некласичній моделі.