Проблема формування духовної культури студентської молоді сучасної України - Богданова, Н.Г. (Філософські обрії, 2009)
Розглядаються причини духовної кризи студентської молоді сучасної України і завдання вищих навчальних закладів з питань підйому рівня духовної культури студентів.