Філософія і світ повсякденності - Карпенко, І.В. (Філософські обрії, 2009)
У статті тематизується на системно-концептуальному рівні складна сітка взаємодопов-нювальних зв’язків між філософською рецепцією повсякденності та конституюванням філософського простору культури. Проведене дослідження посилює ефект стереоскопічного бачення різноманітного світу філософії в його багатоманітних зв’язках з культурою.