Государственная политика регулирования развития экспортоориентированных и импортозамещающих производств - Кухарская, Н.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розкрито поняття експортоорієнтованих та імпортозаміщуючих виробництв. Запропоновано приоритетні напрями розвитку таких виробництв, які включають розробку державної підтримки регіональних експортерів, систему заходів підтримки імпортозаміщення, а також заходи щодо просування товарів на внутрішньому та зовнішньому ринках. ----------