Нове видання з історії радянського партизанського руху - Легасова, Л.В. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Кентій А. Радянські партизани 1941–1944: світло й тіні / Анатолій Кентій, Володимир Лозицький. – К., 2010. – 80 с. ; іл.