Максимизация рыночной стоимости украинских предприятий как эффективный инструмент управления бизнесом - Шатская, А.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто питання необхідності побудови внутрішньокорпоративної системи управління вартістю українського підприємства, виявлено практичні проблеми й наведено недоліки існуючих методик. Як ефективний інструмент управління вартістю підприємства запропоновано спільне використання двох взаємодоповнюючих систем на основі показників EVA і ССП, що об'єднали стратегічні цілі та інструменти управління вартістю ----------