Властивості нових штамів бактерій-антогоністів фітопатогенних мікроміцетів - Шерстобоєва, О.В.; Чайковська, В.В.; Чабанюк, Я.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Виділено нові штами бактерій роду Pseudomonas з анти-фунгальними властивостями, які не володіють бактеріоста-тичною дією щодо виробничих штамів азотфіксувальних, фосфатмобілізувальних бактерій, продуцентів речовин фітогор-мональної дії, що дозволить використовувати їх при комплексній інокуляції.