Бактерія Enterobacter nimipressuralis 32-3 – продуцент фітогормонів - Чайковська, Л.О.; Баранська, М.І. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Проведено визначення якісного (методи біотестування) та кількісного (методи тонкошарової хроматогорафії) складу фітогормонів, які продукує бактерія Enterobacter nimipressuralis 32-3. Встановлено, що у культуральній рідині штаму присутні фізіологічно активні речовини, які відносяться до трьох класів фітогормонів: ауксинів, гіберелінів та цитокінінів.