Продуктивність цукрових буряків під впливом інокуляції, макро- і мікроелементів та гербіцидів - Дерев’янський, В.П.; Власюк, О.С.; Грищук, З.В.; Трофимчук, С.М. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Вивчали вплив внесених у ґрунт при посіві цукрового буряку торф’яних гранул, насичених суспензією консорціуму бактерій Bacillus mucilaginosus С-3+Bacillus subtilis 100 та Bacillus mucilaginosus С-3+Bacillus subtilis 33, а також обробки посівів Хетоміком і Еколистом новим на фоні ґрунтового та післясходового застосування гербіцидів на ріст і розвиток цієї культури. Виявлено ефективні композиції, які дозволяють підвищити продуктивність коренеплодів і вихід цукру з одиниці площі.