Виконання соціально-правових запитів Державним архівом Черкаської області: аналіз сучасних підходів - Клименко, Т.А. (Архіви України, 2010)
Висвітлено питання, пов’язані з виконанням соціально-правових запитів Державним архівом Черкаської області.