Технологічні парки України (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
За матеріалами Міністерства освіти і науки України "Технологічні парки: світовий та український досвід". Під редакцією Д.В. Табачника. - Київ: ТП ІЕЗ, 2004.- 48с.