Інновації в Німеччині (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
За матеріалами інтернет-сторінок Німецького дослідницького товариства (www.dfg.de) та Наукового товариства ім. Макса Планка (www.mpg.de) підготувала В. М. ТРОЯН.