Об энтропии потоковых процессов угольного производства - Амоша, А.И.; Салли, В.И.; Симоненко, А.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано підхід, заснований на паралельно-послідовній взаємодії процесів у виробничій системі шахти й кількісній оцінці цінності ресурсів на базі виробничої функції, що є відповідним описом ефективної, граничної технології із точки зору управління інвестиційними процесами. ----------